Press the button.

Video’s van “God”

…aldus de Brahma Kumaris leiderschap. God die zijn volgelingen ontmoet en tot ze spreekt via een oudere BK medium Gulzar of Hirday Mohini.

Anders gezegd de Brahma Kumaris geloven en vertellen hun volgelingen dat de geest entiteit die zij “BapDada” noemen  twee personen zijn waarvan ėėn de geest van de overleden stichter Lekhraj Kripalani is en de andere “de opperste ziel” of “God Vader” die zij  Shiva of Shiva Baba noemen. BK beweren dat hun overleden stichter nu perfect is en in alle opzichten gelijk is aan god, en de enige mens die dat ooit bereikt heeft. In een gecombineerde vorm neemt deze bezit van het medium om te spreken en te communiceren met BK aanhangers door haar lichaam.

Hirday Mohini is toegetreden en woont binnen de sekte sinds haar kinderjaren.

Het is aan deze twee wezens waaraan Brahma Kumaris volgelingen hun geest, lichaam en rijkdom geven door te geloven dat deze 2 entiteiten (Shiva) God van alle religies  en (Lekhraj Kripalani) de Vader van de Mensheid of Adam zijn.

Waarom noemt de Brahma Kumaris het tegenwoordig “Transformatie”?

“Vernietiging”, destruction blijft het woord dat door de God van de BKWSU de Brahma Kumari leraren en aanhangers intern wordt gebruikt. Het is onlangs opnieuw verbloemend gelabeld  als “Transformatie” voor niet-BKs  vooral in het Westen waar de BKWSU zich op de New Age markt begeeft en zich bewust van de publieke representatie.

Het betekent hetzelfde. Dood voor al het leven op aarde om zo de wereld te zuiveren,  herboren kan worden als een perfecte Hemel op Aarde voor 900.000 gelovigen Brahma Kumaris volgelingen.

De BKWSU beweert tot op de dag van vandaag dat al het leven op aarde en de mensheid moet worden vernietigd in een reeks van gebeurtenissen “Destruction”. Dit is nodig om de wereld “te zuiveren” van de ondeugden. De Brahma Kumaris “teachings” beweren dat de externe vernietiging van de wereld zal geschieden door hun inspiratie en inspanningen. In het bijzonder, er is gezegd dat dit betekent dat ze de wetenschappers moed zullen geven om de nucleaire wapens af te schieten die de beschaving zal vernietigen.

 Nuclear War, natuurrampen en burgeroorlogen. Alle continenten behalve India zullen onder de oceanen zinken. India is het toneel van een bloedbad, waarna alle lichamen zullen wegspoelen door overstromingen.

Na ‘Destruction” zal een leger van speciale personen waaronder wetenschappers en Brahma Kumaris in minder dan 30 jaar de beschaving weer opbouwen  naar het hoogste, high-tech Gouden Eeuw idee. Brahma Kumari aanhangers worden herboren als “goden” en zullen genieten van paleizen van goud en diamanten,  vliegende machines en leven 150 jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s