Most Stable Mind of the World

  

 

Adidev 1983

Het boek Adi Dev uitgegeven in 1983 door Brahma Kumaris met de claim dat Janki verklaart is tot “most stable mind of the world”.

Zelfs nadat Jayanti Kripalani en de BKWSU in het Verenigd Koninkrijk een officieel bericht hebben gestuurd naar het Westerlijk BK  front om te stoppen met het claimen dat haar familielid Janki Kirpalani de  meest stabiele geest/mind in de wereld is, (most stable mind) met het argument dat geen enkele wetenschapper dat ooit heeft beweerd……

gaat de BK PR man verheven tot  de status Dada Karuna Shetty door met deze publiciteit in officiële persberichten. Hij heeft de gewoonte zichzelf te promoten met diverse grote titels. Hij weet van alle historische controversen maar verbergt ze. Hij is betrokken bij een aantal schandalen  een laatkomer in de Brahma Kumaris beweging en meer een zakenman op zoek naar zijn eigen positie in plaats van het zoeken naar de waarheid.

What Makes Brahma Kumaris So Special? Sunday, July 10th, 2011

De Gazette nam contact op met een archivaris aan de Universiteit van Texas, die antwoordde: “Ik heb de waarschijnlijke plaatsen doorzocht en vond geen melding van de experimenten uitgevoerd op Dadi Janki in 1978”. En vond inderdaad geen  organisatie genaamd  Medische en Science Research Institute dat onderdeel is van de universiteit van Texas.

Ondanks het bewijs dat het instituut niet bestaat en dat de experimenten nooit hebben plaatsgevonden  werd Janki onlangs  op bovenstaand artikel weer beschreven met de bewering dat volgens de wetenschappers van de Universiteit van Texas Medische en Science Research Institute  haar geest de meest stabiele ter wereld is.

Janki is wel in een lab geweest en ze hebben elektroden  bevestigd   maar dat  lijkt een informele gebeurtenis te zijn geweest. Geen enkele wetenschapper zal ooit een dergelijke claim maken. Er is geen dergelijke test of benchmark. Het is een zeer dom verhaal dat officieel werd ingetrokken door BKWSU Londen om vervolgens te worden genegeerd door BKWSU India (die bereid lijken om alles te zeggen als het maar verkoopt. En het stamt uit een tijd waarin de BKs wanhopig op zoek waren naar elke vorm van geloofwaardigheid en het hebben van een echte wetenschapper die bereid was om dat te bevestigen.

                                              

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s