Destruction

fotoHet Einde van de Wereld volgens de Brahma Kumaris.

2de Wereldoorlog, 1950, 1976, 1986-87, Jaar 2000 … 2012, en inmiddels 2036. (?)

 Verborgen voor nieuwkomers en voor het overige publiek is dat volgens de Brahma Kumaris “WORLD PEACE ORGANIZATION” de mensheid binnen zeer korte tijd geconfronteerd zal worden met het einde van de wereld ‘Destruction’ , het wegvagen van de hele beschaving zoals wij die nu kennen en is onontkoombaar.  BKs zijn er van overtuigd dat  een 5000 jarige Cyclus zich steeds identiek herhaalt. Wat BKWSU al sinds het begin van de oprichting beweert is dat het NU de tijd is voor de wereld om te veranderen en wel door middel van een nucleaire holocaust, burgeroorlog, natuur rampen en het zinken van alle continenten onder de oceanen met uitzondering van India.

Een proces waarbij meer dan 7000.000.000  mensen zullen sterven om plaats te maken voor een Gouden Eeuw voor 900.000, trouwe BK volgelingen. Een “Golden age” waarin de keizers, keizerinnen en de koninklijke familie in zijn geheel uit de senior BKs zal bestaan.  Millenaristische sekten gebruiken het concept van het einde van de wereld als  instrument om controle te houden over de volgelingen. De meeste voorspellingen komen echter niet uit. In het geval van de BKWSU voordoet zich het probleem dat deze vernietiging al de laatste 75 jaar aanstaande is!  Dus schrijft de  BKWSU haar geschiedenis opnieuw, promotie materiaal wordt aangepast en gekanaliseerde of mediamieke berichten “het woord van hun God” wordt ook aangepast zodat ze overeenkomen met de werkelijkheid en vervolgens verborgen worden gehouden.

Vermeldenswaardig  is dat deze voorspellingen niet  alleen van Lehkraj Kripalani komen, maar ook van God zelf. Lehkraj Kripalani die sinds zijn dood via de senior BK medium Gulzar zou spreken. Nu wordt de combinatie van de 2  geesten gekanaliseerd  als de “Number One” , “The Supreme”, allerhoogste ziel en Vader van de Mensheid.  Lehkraj Kirpalani en God samen,  genaamd BapDada blijft het Einde van de Wereld voorspellen (de Tweede Wereldoorlog, 1950, 1976, 1986-97, en het jaar 2000). De leiders van de organisatie blijven  het begin van de “Golden Age” tegenwoordig voorspellen vóór 2036 met de kroning van hun herboren oprichter Kripalani als keizer Narayan na eerst te zijn herboren als Sri Krishna. Zo fantastisch als dit klinkt, het wordt voor Hindoes wiens goden door BKWSU zijn “geleend” alleen maar verwarrender en ongelooflijker. Voor westerlingen  is dat ongeveer zoiets als een sekte leider die beweerd dat hij wordt werdergboren als Jezus Christus en opgroeit om te worden gekroond als Mozes.  De Brahma Kumaris beweren ook dat hun overleden stichter Kripalani   “Adam” is,  vader van de mensheid en een overleden vrouwelijk familielid omgedoopt tot  ‘Om Radhe’, ” Eva” de moeder van de mensheid en de wettelijke echtgenoot van de oprichter die plaats moest maken voor Radhe, wordt herboren als Godin Keizerin Laksmi. Verder zullen huidige leiders zoals Janki Kripalani herboren worden als de opeenvolgende keizers van de komende Gouden Eeuw, de top 8 zielen van de  mensheid. Brahma Kumaris volgelingen worden aangemoedigd zich toe te wijden, offers en donaties te doen om op die manier een hoge status te bereiken in deze toekomst. Typisch is hóe  Janki Kripalani gereageerd heeft op de ziekte Alzheimer van de vorige  BK chef Prakashmani en zag de ziekte als een teken dat destruction dichtbij  was omdat Prakashmani tot “het einde” bij de BKWSU zou zijn. Ze stierf, de voorspellingen zijn met haar begraven om weer opnieuw te worden herschreven.  Keer op keer sinds de jaren 1970 zijn de voorspellingen gedocumenteerd en dezelfde BK leiders vertellen nieuwkomers nog steeds dat het einde van de wereld binnen 2 tot 3 jaar zal plaatsvinden. Ondertussen stromen de eigendommen, geld en testamenten van volgelingen binnen en vullen de bankrekening van BKWSU.

Liegt God, of test hij het geloof van zijn kinderen? Dat laatste wordt de volgenlingen verteld, “het is een test”, of  “Baba heeft nooit een specifieke datum gegeven”, of “jullie zijn nog niet goed genoeg”.  Nieuwe BKs wordt niet verteld van het falen van hun God en de foute voorspellingen. Na de foute voorspellingen zijn Murli’s en  promotie materialen aangepast. Nu is het 100 jaar confluence (Dit wordt beschouwd als de meest gunstige tijd waarin God op aarde komt  en incarneert in het lichaam van  Kripalani  om Raja Yoga te  onderwijzen. Toen was het vernietiging van de wereld en  de re-creatie van de Gouden tijd en destruction binnen 50 tot 60 jaar dat was dus dus ongeveer in 1986 tot 1996. Ook dit jaar houden Senioren hun studenten op het randje en claimen dat er 900.000 volgelingen nodig zijn en klaar zullen zijn voor de Golden Age en dus de ‘Poorten van de Hemel’ voor hen zullen openen. Volgelingen wordt voorgehouden dat de Brahma Kumaris leiders de “koninklijke familie” in de hemel gaan worden, keizers en keizerinnen en om te zorgen dat volgeling ook een hoge status willen krijgen moeten zij dankbaar zijn met het strakke regime en gehoorzamen.  Door het geven van donaties in de vorm van geld wordt tegen volgelingen gezegd dat zij verzekert zijn van een hoge status  in het paradijs. (Golden Age)

Binnen Brahma Kumaris Raja Yoga kringen is er een afsplitsing’s  groep  die de “vernietiging” van 1976 niet heeft verwezen naar een vernietiging van de wereld maar naar een metaforische vernietiging van een bepaalde mentaliteit binnen de BKWSU.  Individuen die dit idee steunen  noemen zichzelf  PBKs, of Prajapita Brama Kumaris. PBKs  blijven zichzelf  zien als BK Raja Yogi’s  maar zijn uitgesloten en verbannen uit BKWSU centra.  Murlis worden geweigerd en er zijn diverse meldingen van gewelddadige vervolgingen van PBKs.  Rapporten suggereren dat hooggeplaatste BKWSU leiders niet alleen op de hoogte zijn van PBK “teachings” maar deze ook bestuderen.

BK Karuna,RajaYogi BK Karunaji
Chief Of Multi Media
Media Spokesman Brahma Kumaris Intl. HQ. Mount Abu
Director Public Relations, IT & Communications.
Publisher “OMSHANTI MEDIA” fortnightly (Regd)
Chief of Peace of Mind TV & Radio Madhuban

Stuurde een brief naar de media aangaande de PBKs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s