Contact Soul

jesusbaba

Een “contact ziel” (contact soul) is iemand die wel de gratis cursussen van Brahma Kumaris bezoekt en het liefst ook andere meeneemt naar bijeenkomsten  maar niet op de hoogte is van het hele verhaal of de ideologie van Brahma Kumaris. Zij doen dienst als  “mike”  zoals ze dat noemen en zijn er om brahma kumaris te promoten. Hun ervaringen zijn over het algemeen goed en omdat zij belangrijke instrumenten zijn voor de PR. en het aantrekken van nieuwe potentiële leden worden zij met “Sweetness” behandeld. Brahma Kumaris  geloven dat alleen zij en hun god geest  redding  kunnen bieden aan de  mensheid en dat iedereen bij BK moet komen vóór de onontkoombare “Destruction” (die de laatste 75 jaar altijd binnen twee tot drie jaar zal plaatsvinden). Men moet bij BK komen om hen te volgen en zij moeten je helpen om je spirituele erfenis te verdienen voor de komende 5000 jarige Cyclus door  je geld, goederen, eigendommen of liefdadigheid in de vorm van gratis werken voor BK service te aanvaarden.

 “Taking the pulse”  is de term die BK intern gebruikt om te checken of contact zielen een toekomstige bron voor BK kunnen zijn.  Contact ziel betekent non-Bks maar nuttig voor BK. Degenen wiens geld en service hard nodig is en kunnen naar de introductiecursus en andere publieke evenementen. Deze “studenten” worden beschouwd als de toekomstige “subjects” en dienaren voor de “Golden Aged” koningen (goden) de BK leiders en hun service en bijdrage wordt “sweetly” gevraagd voor elke gelegenheid.

Normaal gesproken nadat men de introductie cursus heeft gevolgd  vertrekken de meeste  weer of komen dus als  contactpersoon naar de publieke evenementen. Of ze gaan verder met de volgende stap, de donderdagavond Murli klas en na ongeveer een maand  worden ze uitgenodigd om de ochtend Murli klas bij te wonen. Maar dat hangt af van de “student”, als ze de “kennis” goed lijken te begrijpen kunnen ze gelijk na de introductie worden uitgenodigd voor de ochtend Murli klas.

Dus waar pas bij? Bent je een BK brahmaan of gewoon een Shudra een contact ziel die  gebruikt wordt voor het vuile werk?  Of een toegewijde? Ben je gekwalificeerd als “Baba’s kind” en om een brahmaan te worden in de toekomst of gewoon een Bhagat?  BK geeft service aan  serviceable  contact souls.

* Dinosauriërs leefden 2500 jaar geleden.
* Evolutie is een constant herhalende en identieke 5.000 jarige cyclus (waarvan de BK God dacht dat het over zou zijn in 1975/76)
* Dat we in minder dan 30 jaar  baby’s krijgen zonder seks  en dat baby Krishna  nu onderweg is.
* Dat 7 miljard mensen gaan sterven tijdens een nucleaire holocaust om ruimte te maken  voor de BK hemel op aarde (hoewel de  BK God in zijn Murli zei dat er  slechts 5 miljard menselijke zielen zullen sterven)
* God neemt bezit van het lichaam van een oude Indische dame om alleen zijn superieure BK kaste te ontmoeten,
* en alle andere mensen op de planeet zijn Shudras. (de laagste van de laagste)

“When you meet the friendliest people you have ever known, who introduce you to the most loving group of people you’ve ever encountered, and you find the leader to be the most inspired, caring, compassionate and understanding person you’ve ever met, and then you learn the cause of the group is something you never dared hope could be accomplished, and all of this sounds too good to be true-it probably is too good to be true! Don’t give up your education, your hopes and ambitions to follow a rainbow.”

Jeannie Mills, Ex-member of The People’s Temple, later found murdered.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s