“Peace Messengers” vs. scorched earth policy.

Brahma Kumaris elite achten zichzelf de uitverkoren van GOD. “Peace messengers”,  en prediken vrede en harmonie? Onlangs lanceerde de BK een “non-violance”  bewustwordings-campagne  voor het huis van de President (Rashtrapati Bhawan).Rashtrapati-Bhavan-New-Delhi-Photographer-Naina-07 Hoewel BKs in bijna elke stad van India deelnemen aan elke sociale en religieuze ceremonie zijn ze nergens te bekennen tijdens religieuze rellen of etnisch geweld noch na de incidenten om de mensen te kalmeren of om te proberen vrede en harmonie tussen de   knokkende gemeenschappen te bewerkstelligen.

We hebben nog nooit gehoord of gezien dat de BK enige pogingen heeft ondernomen om vrede te brengen of dat zij door mensen uit de samenleving benaderd  zouden worden voor  hulp met het brengen van vrede en harmonie wat laat zien dat de samenleving niet echt denkt dat de BK ook maar iets voor de harmonie tussen de gemeenschappen zou kunnen betekenen. Hoe en waarom  zijn ze dan “peace messengers”?

De Brahma Kumaris doet niets en hebben nooit iets gedaan zolang ze bestaan afgezien van gebruiken en graaien. Slechts een paar BK volgelingen slaagden er ooit in om medewerking te krijgen voor een project ter verbetering van de maatschappij maar met tegenzin en cynisme van de leiders omdat het zou afleiden van hun voornaamste interesse namelijk het besteden van multi- miljoenen voor hun eigen PR .

Als het image “vredestichter” verkoopt  zullen ze deze gebruiken, en met een cryptische twist verwijzen naar overeenkomsten met wat zij geloven over vrede. Maar wel en alleen in overeenstemming met hun leer. Wat betekend dat?

Dat wanneer alle zielen hun lichaam zijn uitgeblazen door een nucleaire oorlog , of uit het lichaam gerukt door verschrikkelijk lijden en hun “zielenwereld” betreden, of de wereld verschoont is van alle andere vuile , onzuivere , onwetende niet BKs en de nog in die “zielenwereld” aanwezige BK zielen hun “Golden age”  (Hemel op aarde) mogen binnengaan.

Het concept van BKs als ” vredestichters ” is niet nieuw concept en komt door westerse invloeden uit de Bijbel en via de connecties met de Verenigde Naties .

Mattheüs 05:09

Gelukkig de vredestichters, want zij zullen kinderen van God genoemd worden.

Waarschijnlijk de meest bekende spreuk uit de “De bergrede”  van het christendom  en is geen spreuk of wijsheid van de Brahma Kumaris god/geest .

De naam vredestichters verwijst naar een award die de BK ontving voor hun “Million minutes of peace”, een PR campagne in de jaren 80. Deze campagne begon in het Westen en was  geïnspireerd door ondergeschikte westerse BKs  en aanvankelijk tegen de wil van de leiders. Wat we zien is dat de Brahma Kumaris  een andere religie gebruikt (Christendom)  voor hun eigen zelfpromotie en strijken de eer op van andermans ideeën en doen helemaal niets voor iemand anders . Het grappige is dat als ze de rest van Jezus preek zouden gebruiken ze zouden stikken in hun eigen braaksel.

Brahma Kumaris doet niets voor een ander alleen als het in hun eigen voordeel is. Dat is nu eenmaal BK .  Uit de monden van hun hoogste leiders  komt dat BKs niet aan  “liefdadigheid ” doen, geen sociale dienstverlening maar alleen zichzelf promoten. Ook dat zullen ze omdraaien en tegenover de overheid beweren dat zij zijn opgericht als “goed doel” een “liefdadigheidsinstelling” om ” de armoede te verlichten “. Hun eigen armoede . Wat zij  “Service” noemen of zelfs “het hoogste goede doel”, “the highest charity” is hun eigen zelf  promotie, PR, “Public relations”. Al het andere is niet alleen tijd verspilling omdat deze wereld en de hele mensheid toch moet worden vernietigd maar ook negatief omdat wereldse liefdadigheid de BK volgelingen bindt  aan deze onzuivere wereld.

De werkelijke leringen (teachings) van de BK uit hun prille begin zijn altijd specifiek en constant geweest. “hun” vrede zal pas komen nadat een nucleaire oorlog, die zij ook zullen inspireren of moed zullen geven. Dat zijn de exacte woorden die hun god geest in die teachings gebruikt. In het begin schreef de BK zelfs brieven aan de military en politieke leiders om hen aan te moedigen een “scorched earth policy”  te gaan hanteren om de mensheid te vernietigen . Feit !
Dit is het ware gezicht van de “vredelievende” Brahma Kumaris elite, degenen die op dit moment de macht hebben binnen de BK sekte en het kan ze niks schelen. Rellen, raciale moorden en anarchie in de straten ? Wat is hun echte boodschap? “Kom maar op, meer please”!!  “Baba druk toch snel op de knop en vernietig de wereld!”  Het is goed voor de BK business  en het stimuleert volgelingen meer te geloven en meer te dienen (service) .

Wat de BKs zien als ‘vrede’ is de hypnotische verachterlijking  van hun eigen praktijken,  ” Denk niet,  vraag niet , denk alleen aan Baba “.

mili

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s