Ho ho. De Brahma Kumaris God komt naar de aarde!

UntitledElk jaar komt het weer zover en zal de Brahma Kumaris geest/god naar de aarde komen om bezit te nemen van zijn medium Gulzar om zijn aanhangers ‘persoonlijk’ te ontmoeten. Tenminste als het medium niet ziek zwak of misselijk is.  Alle volgelingen worden sterk aangemoedigd om af te reizen naar Mount Abu in India om hem te ontmoeten ( en hun portemonnee te legen waarvoor ze een speciale ” karmische bonus ” zullen krijgen ) .
Duizenden of zelfs tienduizenden BKs  van over de hele wereld vliegen in de hoogste staat van opwinding en verlangen naar India om een klein dorp in Rajasthan te bezetten waar zeer weinig water is en niet al teveel lokaal geteeld voedsel  om te gaan zitten luisteren naar een geest die via zijn medium een booschap fluistert.  Voor een “ rallying of the troops” ervaring waar een nieuwe Avyakt Vani of Murli gesproken wordt die bijna precies hetzelfde klinkt als die van het jaar ervoor betekend dat  voor de lokale bevolking eindeloze opstoppingen en een hoop lawaai.

Als de aanhangers geluk hebben zal de geest van de overleden stichter opstaan ​​om met een waterpistool op de BK menigte schieten, hijst hij de vlag, snijdt een taart aan stukken en eet een hapje mee . Sterker nog ze beweren dat het ECHT de geest van hun overleden leider MOET zijn want medium Gulzar houdt helemaal niet van taart maar wanneer de geest komt en haar lichaam in bezit wordt genomen houdt ze daar blijkbaar wel van!  Het wonder der wonderen natúúrlijk dat MOET Bapdada zijn dat kan toch niet anders!

Brahma-kumari-god-jewels

Als je rijk en beroemd bent , machtig of blank, dan word je uitgenodigd om in de nieuw gebouwde kamers te verblijven, met airco, op de top van de heuvel waar het veel koeler is en veel stiller . Als je arm bent,  bruin en van de lage Indiase kaste verblijf je  in stoffige tenten langs de kant van de weg aan de voet van de heuvel want dat is immers je karma .

En als je rijk en beroemd bent, machtig of blank  dan word je waarschijnlijk toegestaan ​​om tijdens de massa bijeenkomst vooraan te zitten en zelfs de ‘Vader’ te ontmoeten  terwijl als je arm bent en bruin (ondanks de donaties die je hebt gegeven) bijeengedreven wordt achter “crowd control” hekken en helemaal achteraan op de grond moet zitten. Iedereen met een camcorder zal je uitzicht belemmeren alle anderen zullen boeren, winden, hoesten of snurken om je staat van meditatie te “testen” . De BK Elite zal worden toegestaan ​​om naast het medium op het podium te zitten waardoor hun belangrijkheid opnieuw wordt bevestigt en iemand zal naast ” God ” zitten om hem in te fluisteren  wie wie is en wat ze hebben gedaan want God heeft geen idee en kan het zich ook niet meer herinneren van het jaar daarvoor.

De hoofdprijs voor een jaar lang ​​om 4 uur je bed uit en zwoegen voor BK projecten is een stukje zoete cake, Toli. Toch zullen de meeste BKs slechts van verre kunnen aanschouwen wat er allemaal gaande is en komen meestal van een kouwe kermis thuis. De meeste vinden deze  “persoonlijke ontmoeting” met hun God genaamd ” Baba Milan ” erg tegenvallen en is voor velen  het keerpunt om de Brahma Kumaris te verlaten.

Het medium van God en de overleden leider van de Brahma Kumaris Lekhraj Kirpalani krijgt bij elk optreden, of bij “mounting the virgin” zoals ze dat in BK termen noemen een spiksplinter  nieuwe (polyester) sari gedecoreerd met een elk jaar  groter wordende broche (Badge) van goud en edelstenen, een nieuwe beha en en een nieuwe onderbroek want al die onzuiverheid die in je sari gaat zitten van al die onzuivere mensen Bah! Leden mogen minstens 6 maanden niet geflikflooid hebben, en baba ziet alles! Maar toch…  Wat daarna gebeurt met de nieuwe kleren weet niemand, het is een mysterie. Verbrand? Jammer want ze zouden er nog een aardig bedrag voor kunnen vangen op Ebay .
Wanneer dit ritueel van zuiverheid is begonnen is onbekend en niet volgens de Murlis (aanwijzingen van God). Misschien is het gewoon omdat Gulzar meer gevoelig wordt voor ongelukjes?

Gods ‘gig’ lijst voor de 2013-2014 is als volgt … posters , badges , T – shirts en andere  merchandising zijn verkrijgbaar bij de kiosk op de weg naar buiten . Contant geld en creditcards worden geaccepteerd . Kaartjes zijn beperkt en op basis van beschikbaarheid, steekpenningen en grote donaties aan de BKWSU verhogen  je kans op een ‘persoonlijke’ ontmoeting .

  • 24 oktober 2013 -Niet -Indiërs en Indiërs die in het Westen wonen,  Double foreigners “Dubbele Buitenlanders” 15 november 2013 – Karnataka
  • 30 november 2012 – Uttar Pradesh
  • 15 december 2013 – Gujerat
  • 31 december 2013 – Maharashtra
  • 18 januari 2014 – Indore
  • 31 januari 2014 – Punjab
  • 14 februari 2014 – Oost
  • 27 februari 2014 – Rajasthan
  • 15 maart 2014 – Delhi
  • 30 maart 2014 – Madhya Pradesh

Hieronder het beeld van God en hun overleden leider in het lichaam van het Medium Gulzar zwaaiend naar zijn volgelingen. Net als iedereen van Little Richard tot David Bowie hebben God and Lekhraj Kirpalani ook een ding met oogschaduw.

milan-chart

En als de Katholieken een pleeborstel gebruiken om het heilige vocht te verspreiden kun je niet achter blijven dus hup! Waterpistool.

…en voor de westerlingen een extraatje, iets gezelligs met de kerst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s