Geboorteakte Van Lekhraj Gevonden!

Lekhraj Kirpalani oftewel Dada Lekhraj oftewel Brahma Baba werd geboren op 15 december 1884 en was 48  toen hij in 1932 begon met zijn satsangs  en 52 in 1936 toen zoals de BKs beweren  de “Shiva” ziel hem voor het eerst bezat terwijl er ook sprake was  van een andere ziel die hem zou bezitten.  Natuurlijk heeft recent onafhankelijk onderzoek al bewezen dat er geen sprake was van Shiva tot na 1955 en tot die tijd de Brahma Kumaris Lekhraj Kirpalani als hun God beschouwden .

Wat betekend dit?

In de Murlis en voor tientallen jaren heeft de BKWSU volgehouden dat “God Shiva” het eerste medium betrad in 1936 toen dat medium 60 jaar was. Lekhraj Kirpalani was toen geen 60.  Toen Veerendra Dev Dixit en de PBKs  in 1976 vragen stelde over dit punt en suggereerde dat er mogelijk sprake was van een eerdere en nog zuiverder medium van god namelijk dat van Lekhraj Kirpalani’s business partner die ook lid van de Sindi gemeenschap in Hyderabad en ook lid was van het vroege Om Mandli. De BK leiders hebben werkelijke kromgelegen om de Murlis te herschrijven om deze kwestie door elkaar te gooien en de  echte feiten te verbergen.

In de afgelopen paar jaar zijn er meer onthullingen boven water gekomen dankzij de inzet van BK leden en ex-leden in India en elders en rapporteren dat aan de administratie van www.brahmakumaris.info die alles verifieert en publiceert. BK wringt zich nu in alle bochten met verdraaiingen, woordspelingen en allerlei nieuwe websites om de eerdere manipulaties   goed te praten in een poging de onrust die door de BK sekte golft weg te nemen en controle  te behouden over het vervolg en om hun eigen status en positie veilig te stellen. De positie en status waar ze immers van leven!

BK heeft nog steeds niet de hele waarheid geopenbaard.

Hoewel men niet direct zal kiezen om de beweringen  van de PBKs te geloven dat hun leider de reïncarnatie is van deze andere geest en wellicht het ‘ware’ medium van God Shiva  maar wat naar voren komt is een duidelijker beeld van de vroege geschiedenis van Om Mandli wat suggereert dat;

a) de BK versie vals is en een verwarring van mythen en feiten en een veel latere fabricage.

b) de presentatie van de persoonlijkheid van Lekhraj Kirpalani is vals en werd verward met elementen van het andere verborgen personage in de geschiedenis van de BKWSU

c) de naam van die persoon en sindsdien gebruikt door PBK volgelingen is  niet  Narain Shewkram of Sevak Ram zoals geportretteerd wordt door de BKWSU in hun  versie van de Om Mandli geschiedenis.

BKWSU leiders in India en het Westen blijven bewust en opzettelijk academici misleiden in een poging onafhankelijke bronnen van informatie over de vroege geschiedenis  diplomatiek te stagneren met vleien en het aanbieden van gratis retraites. De aard van die acties van BK zorgen er juist voor dat dit niet gebeurt.

Ondanks alle schijn van het tegendeel houden  opgeleide of academische BK aanhangers zich niet bezig met oprecht onderzoek of  het wordt ze niet toegestaan ​​om oprecht onderzoek uit te voeren maar worden eerder betrokken  bij het ontwikkelen van een strategie om  de schade zoveel mogelijk te beperken om de status quo te waarborgen.  Al  gebruiken zij  wel de bevindingen van  oprecht onderzoek dat verzameld is door  www.brahmakumar.info  waarvoor zij zelf alle lof toe-eigenen maar  de wedsite toch blijven bekritiseren.

Zoals gewoonlijk stellen we de vraag: “Kan een Age of Truth (Sat Yuga), gebaseerd zijn op valsheid en leugens?

Alle respect voor de onafhankelijke onderzoekers  die (nog) anoniem wensen te blijven om hun werk dat momenteel wordt uitgevoerd  in India niet te stagneren en de BKWSU geschiedenis verder op te sporen en uit te diepen, openbaar te maken en ook aan BK voor te leggen.

Birth_Certificate_of_Dada_Lekhraj-English

Birth_Certificate_of_Dada_Lekhraj-Urdu

Het laatste ‘officiële excuus’ dat door BK wordt gebruikt is dat Lekhraj Kirpalani  in de zestig was  wat  volgens de hindoe-traditie betekent dat hij klaar was voor zijn  pensioen.

Dit is onjuist. Ten eerste de taal die gebruikt wordt komt niet overeen zoals die  in de Murlis werd geschreven. Ten tweede en nog belangrijker, Lekhraj Kirpalani was niet klaar voor zijn pensioen want zijn zoon was nog minderjarig en nog niet oud genoeg om de verantwoordelijkheden van het huishouden en het bedrijf op zich te nemen.

De zoon van Lekhraj Kirpalani’s werd  onterfd door zijn Vader die op zijn beurt het familiefortuin verspilde door zich voor te doen als God en Krishna in zijn kleine sekte en  financieel ondersteund werd door zijn vrouwelijke volgelingen. Die volgelingen van toen zijn de  leiders van nu en die sinds de dood van Lekhraj worden betaald, gesteund en onderhouden door de volgelingen van nu.

Bedenk ook dat Lekhraj Kirpalani of God Shiva  opdracht gaf aan de Brahma Kumaris om alle bezittingen en rijkdom  aan de Indiase regering te geven als Destruction  niet zou plaatsvinden in 1976. Dit gebeurde niet en door de  Hindoe gewoonte om aan religie te doneren  uit te buiten is de rijkdom en het bezit sindsdien exponentieel toegenomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s